Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Babywatch

Zoveel rondwandelende buiken en opgeblazen gezichten om ons heen. Laten we snel gaan doornemen hoe het staat met de blije dozen in celebland.

Daily Mieuw is opgetogen om te vermelden dat Milla Jovovich weer een stukje gekrompen is. Niet dat het model botjes wordt aangemoedigd – a girl’s gotta eat – maar dit benaderde wel de grens van lichte ongemakkelijkheid, niet in de laatste plaats doordat Mr. Sly Testosteronbom naast haar staat:

Milla en Rambo

Vergeet niet dat ze voor het bevruchtingsgegeven er dagelijks zo bijliep:

En ze zit op een baksteen

En na het werpen van de kostbare lading is ze eindelijk weer in het publieke domein van de gossip te vinden. Ik geef haar baby een voldoende! Milla ziet een beetje scheel van slaaptekort, maar dat vergeef ik haar.
Verder zijn de eerste babyfoto’s van Christina Aguilera te zien in het krantenkioskblaadje People. Zo’n ukje moet haar moeder wel herkennen aan de verschillende zware make-up geuren. Dat kan niet anders. Vertrouwd!
Tot slot kan gemeld worden dat J-Lo bang is voor een kidnapping van haar tweeling in het ziekenhuis. Ik denk dat ze eerder moet denken aan spannende verwisselingen met andere zielige kindjes die dan later erachter komen dat J-Lo hun mama is en miljoenen gaan eisen vanwege geleden leed tijdens hun fake leven met hun niet echte moeder in de sloppen van L.A. Maar misschien kijk ik weer teveel soap. De echte tweeling babies van J-Lo zullen in ieder geval tijdens de eerste maanden van hun leven lekker los kunnen in hun kinderkamer. Alleraardigst.

Dit schreef Katrien op 14-02-2008 om 18:36
Lees hier meer De Blije Doos. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Babywatch”

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed