Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Babywatch

Zoals de Dailymieuw al vermoedde, is Ans hartstikke zwanger. Fijn voor haar, gezellig voor ons want dat betekent in de nabije toekomst weer veel plaatjes van een nieuwe bolle buik en hopelijk veel foute zwangerschapsoutfits. Dan hebben we weer wat te mekkeren!

Ook is te melden dat de namen van de tweeling van J-Lo en Marc uitgelekt zijn. Wat gewoontjes. Dan is er nog een celeb zwanger voor de tweede maal en dat is Gwen Stefani, ontwerpster van soms wel aardige kleren, houdster van een mislukte solocarriere en toch redelijk succesvol als zangeres van het ska bandje No Doubt. Gwen zal waarschijnlijk vlak voor haar baringsmoment in de sportschool te vinden zijn, maar dat vergeef ik haar. Zij weet dat je kind ten slotte je mooiste accessoire is!

Gwen

Dit schreef Katrien op 30-01-2008 om 13:50
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Babywatch”

 • dxtr | 30-01-2008 om 16:51

  Max en Emme? Dan is voormalig skateboarder, acteur en overtuigd Scientologist Jason Lee toch origineler.C86E30FABBCD7779AB18EEC677662.jpg
  Vader, moeder en de kleine Pilot Inspektor Lee

 • Kittekat | 30-01-2008 om 18:02

  *maakt knieval voor Xenu kind*

  Jezus, wat eng.

 • farquaad | 30-01-2008 om 18:13

  Ja, dat was een enorme teleurstelling. Ik mag dat My Name Is Earl namelijk graag kijken. Maar toen bleek Jason Lee opeens een engerd.

  Brrr.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed