Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Ben uit

Soms weent heel Hollywood tegelijkertijd. Zoveel gebroken harten, verkeerde schoenen en bontjasjes. Jennifer ik-ben-voor-eeuwig-op-Brad Aniston en John ik-ben-voor-eeuwig-een-schlemiel Mayer hebben het nu echt uitgemaakt. Hoogste tijd, aldus de Mieuw. Want waren bleven alle foto’s van het stel, hand in hand? Die waren er niet en dan valt er ook niets over te schrijven.

De schoen van nu heeft een hak van een halve meter en ziet er niet meer uit als een schoen. De vrouw van de zanger van Coldplay, vriendin van Madonna Dukat en schrijfster van GOOP neemt dit allemaal wel heel serieus. Deze dingen zijn toch echt gemaakt van oude dametjes autoriemen:

Dan het geval van dood beest over de schouders, zonnebril op tijdens de avonduren en gewoon doen alsof er helemaal niets aan de hand is. Misschien een idee voor Rihanna om al haar eventuele woede over het blauwe oog gebeuren van haar af te twitteren. Vergeet dan alleen niet dat zelfs beschermde updates in de openbaarheid kunnen komen. Niet waar, Lindsay Lohan?

Wat een drama. Children behave!

Dit schreef Katrien op 15-03-2009 om 21:00
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Comments are closed.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed