Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Brit Awards 2008

De Brit Awards zijn weer gehouden en als stralend middelpunt was daar homoknuffel- en stijlicoon Kylie. Deze dwergceleb vindt altijd voldoende tijd om van imago te wisselen. Ondanks haar liefde voor de botoxnaald houdt de Daily Mieuw wel van deze ultieme queen of pop. Zie ik daar een verlovingsring?

in ieder geval zien we haar hier het liedje wow-wow-wow zingen, na het winnen van Best International Female Award. De oplettende kijker weet welke Britse zangeres ze hier nadoet, gelet op kapsel en jurkje. Vervolgens schonk een bewonderaar in een nachtclub haar een glaasje champagne ter waarde van 35.000 pond. Niet slecht!
Voor wie wil weten wie nog meer op de Brit Awards aanwezig waren, kan je hier doorheen klikken. Dat niet iedereen een gevoel voor stijl heeft, moge duidelijk zijn. Fug!

Dit schreef Katrien op 22-02-2008 om 17:00
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Brit Awards 2008”

 • farquaad | 22-02-2008 om 18:36

  Het is zover. Mijn ware gossipzelf staat nu op. Over dat doorzichtige jurkje:
  Dat is een techniek die de paparazzi een tijdje geleden ontdekten. Als ze namelijk keihard inflitsen op sommige stoffen, blijken die ietwat doorzichtig. Het kan dus prima zijn dat het jurkje (het is toch een jurk?) er voor de spiegel een stuk decenter uit zag. Neemt niet weg dat een beetje celeb natuulijk op de hoogte is van het genoemde feit.

  79857190.jpg

  Het slipje is in dit geval een hint.

 • Kittekat | 22-02-2008 om 18:49

  *All rise tot the gossipside van Farquaad*

  Ik geloof dat het een jurkje is. Moeilijk deze dagen, soms heb ik het idee dat iedereen zo’n hekel heeft gekregen aan leggings, dat bij wijze van statement ook de panties straf hebben.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed