Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Celeblove & Marriage

Zodra de celebs meer voor elkaar gaan voelen dan harde tepels, kunnen ze elkander trouw gaan beloven, gezelligheid en een boel kindjes. Dit gaat bijvoorbeeld op voor Opa Douglas en Catherine Zeta Jones. Het geheim van hun huwelijkssucces leggen zij gemoedelijk tijdens een potje golf voor ons uit. Als je elkaar kan verdragen in oerlelijke golfkleding, dan zegt dat zeker wat over de sterkte van de huwelijksband. Afzichtelijk!

Dat het niet altijd zo hoeft te gaan, behoeft geen verwondering. Ik noem maar een opwellingshuwelijk van Pamela Anderson met Kid Rock wat na een periode van niet langer dan een zwangerschapsverlof werd ontbonden. Het nieuwste celebkoppel wat gestrand is, zijn zangeres Pink en bromfietser Carey Hart. Dit soort poses aannemen met showgirls wil niet echt helpen om je huwelijk gezellig en leuk te houden.
Sommige celebs denken dat het geheim van een succesvol celebhuwelijk te vinden is in het altijd gelijk geven van je vrouw. Zo lossen actrice Tilda Swinton en haar man het op. Tilda houdt er een jong acteurtje op na, haar vaderlijke man zegt joh, helemaal fijn voor je en dat maakt haar weer zo gelukkig dat iedereen een winnaar is! Enfin. Daily Mieuw hecht evenveel waarde aan een open huwelijk als Britbit aan een onderbroek.

Kom er maar in, Al!

Dit schreef Katrien op 19-02-2008 om 19:06
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Celeblove & Marriage”

 • Toxteth O\\\'Grady | 19-02-2008 om 20:29

  Blèh, die Tilda Swinton ziet er uit als de Borg-queen:
  Tilda?

 • gast! | 19-02-2008 om 22:37

  $100.000.000,- had dat mens (Birtnye). Daar kun je toch ook wel wat gev00l voor stijl voor op de kop tikken? :|

  Of een onderbr00k…

 • gast! | 19-02-2008 om 23:30

  Zit Pink nou ook al aan de botox?

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed