Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

De transformatie

Terwijl alle geel- en roodgekleurde bladeren van de bomen waaien en tot onherkenbare moes veranderen op de weg, zijn er ook opvallende veranderingen waar te nemen in celebland. Het land waar alles mogelijk is. Dit is belangrijk om te onthouden. Het ene moment denk je aan John Travolta en zie je vetkuiven en de pussy wagon – check die dobbelstenen op 2.20 – voor je. Het andere moment denk je iets totaal anders.

George Michael? Hij schrikt er zelf ook van.

In de categorie├źn ‘dom & blond met rode lipstick’ en ‘dukatlovers’ zijn eveneens opvallende veranderingen gaande. Zo is celebmom Christina Aguilera opvallend veel aanwezig in het uitgaanscircuit waar zij vooral ophef maakt door haar slechte kledingkeuzes. Maar deze look slaat alles.

Daily Mieuw maakt uit deze typische kijk-mij-nou-zwanger-zijn pose op dat er verlangens zijn naar een tweede kind. Doe dan gewoon een kussentje onder je jurk aan en laat de peroxide met rust.

Iemand die al afgerekend heeft met het moederschap, hoewel een fijne adoptie altijd op de loer ligt, is Gul Madonna. In deze turbulente tijden van echtscheidingsperikelen en nieuwe tassen die gepromoot moeten worden, lijkt Madonna bijna weer een beetje op haar eigen leeftijd: zestig min. Maar dat kan ook aan het handje liggen:

Dit schreef Katrien op 15-11-2008 om 21:02
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “De transformatie”

  • Amazone | 16-11-2008 om 14:04

    heeft madonna nou een 2e(3e) oor achter heur oor?

  • nodoch | 18-11-2008 om 11:50

    wow. grease lightning. de eerste single die ik echt graag wilde hebben. had’m dan ook voor m’n verjaardag gevraagd en wat kreeg ik? het ontstellende zeiknummer sandy dat alweer de volgende single was. welk een teleurstelling! nooit heb ik m’n ouders meer vertrouwd dus deze teleurstellende ervaring was uiteindelijk toch nog nuttig.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed