Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Een rimpelloos bestaan

Niet zo lang geleden was ik op een verjaardagsfeest. Ik stond bij het buffet met een bord in mijn handen, te twijfelen over de Russische kartoffelsalat. Kittekat, ken je mij nog? Ik draai mij om en sta oog in oog met een vrouw. Klein van stuk, slank, geblondeerde haar. Het concentreren op haar ogen viel niet mee. Haar gezicht bestond namelijk uit een grote peenkleurige blob: het wonder van botox in combinatie met een zonnebank overload. Er was ook duidelijk iets met haar lippen wat niet klopte. Enthousiast babbelde ze door over haar dochter waarmee ik vroeger naar school ging, weet je nog?
Ik knikte. Ik wist ook nog dat ik eventjes geen behoefte had om iets in mijn keel te steken. Gefascineerd keek ik naar de blob. Ze was duidelijk blij om mij te zien, denk ik, maar ik kon geen lachrimpel bespeuren. Een gebruinde versie van Nicole en Kylie. Deze vrouwen zorgen gezamenlijk voor het welslagen van de botox industrie. Het hebben van talent blijkt maar weer geen garantie te geven voor gezond verstand. Het is mij nu wel volkomen duidelijk waardoor deze vrouwen zo slank blijven. Elke vorm van trek vergaat na het zien van je eigen spiegelbeeld. Handig!

Dit schreef Katrien op 13-01-2008 om 14:11
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Comments are closed.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed