Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Gul Dukat op volle toeren

Soms stuit de Daily Mieuw op een gossip waarbij je direct een goed of fout gevoel bij krijgt. Maar er zijn ook dagen waarop een overload aan Gul Dukat drama te zien is. Zo lezen we hier dat de aan botox en siliconen verslaafde Pam gezoend heeft met aan de verkeerde plastische chirurg verslaafde Micky Rourke. Pam lijkt na deze afschuwelijke ervaring het tij te willen keren. Zo is ze met een wel erg gladde meneer gespot tijdens een fashion show van Vivienne Westwood.

Dan is er nog een boeiende opname van Dukat lover Madonna tijdens een van haar concerten. Het is eventjes doorbijten tot het einde, niemand ziet graag een oudere mevrouw zo raar en hitsig doen op een podium. Laten we hopen dat ze niets gebroken heeft.

Tot slot een mooi plaatje van het topmodel Kate Mossie. Het is ook redelijk vermoeiend, al dat feesten.

Dit schreef Katrien op 19-09-2008 om 22:33
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Gul Dukat op volle toeren”

 • Sil | 20-09-2008 om 11:03

  Jeezus Kat, wat een ranzige Mieuw! Smakelijk, zo bij de zaterdagbrunch. Eerst Madonna "wat Prince kon, kan ik ook" op haar gitaar. Wat een tenenkrommende performance. Ranzig ook. Enorm jammer dat die dame na zo’n geweldige carriere niet de eer aan zichzelf kan houden. Ik bedoel, ze mag best blijven optreden en zo, maar dit is wel een enorm zielige poging om vooral geen 50 te lijken. Ik hoop van harte dat ik, als ik 50 ben, niet die behoefte voel (niet in het openbaar, zeker. haha.) of hem minstens afdoende weet te onderdrukken. Zo niet, grijp in, in godsnaam! Gelukkig hebben we Sleeping Beauty Kate, balsem voor het getergde netvlies.

  En dan Micky Rourke. punt. I rest my case.
  Dat we daar alstublieft voortaan van verschoond mogen blijven. Ik had al nooit wat met hem, Hij lijkt nog meer op The Joker dan op zijn oude zelf.
  Pam moet wel heel erg dronken geweest zijn, echt de kers op haar taart wat foute mannen betreft. Hopelijk was het een weddenschap of zo. Ik zou het zelf maar snel beweren als ik haar was.

 • Kittekat | 20-09-2008 om 17:03

  Wees blij dat ik er geen Amy Winehouse bij heb gegooid! Haar beehive is echt heel vies, dezer dagen.

 • Sil | 21-09-2008 om 10:22

  Tja, Amy. Uberdrama. Zucht.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed