Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Het geval supermodel: Kate Mossie

Kate maakte vroeger deel uit van de supermodels; een lichting lekkere wijven met klasse. Zoiets. In ieder geval kwamen ze hun bed niet uit voor minder dan tienduizend dollar per fotoshoot, figureerden ze in videoclipjes van George Michael – binnenkort komt een tel-all biografie van ‘m uit, de kattenbak houdt het in de smiezen – en stonden ze vaak in de toen erg hippe bladen Interview of Max. Ik zie dat de kwaliteit van Max omhoog is gegaan. Britney Spears wurde beim Kauf eines Schwangerschaftstests gefilmt. Erwartet der Popstar ein weiteres Kind? Nein! Das ist nicht wahr, nah!

De meeste supermodels waren fijn om naar te kijken. Kate Moss fascineerde vooral door haar etherische lijf. Waar ze toch maar mooi de godeenheid Johnny Depp mee wist te verleiden. Maar wat een verdriet toen god verder fladderde, op weg naar de meest succesvolste acteercarriere ooit. Dat soort dingen durf ik best te beweren. Lees hier een interview met god in de Rolling Stone, over zijn ambities als zanger in musicals. Albert Verlinde, joehoe? Gelukkig heeft Kate sinds een aantal jaren veel steun aan haar Colombiaanse vriend. Is dat zo erg dan? Nee, zoiets heet rock ’n roll!
Silly me.
News of the World komt met een exclusief verhaal over het verjaardagsfeest van Kate Mossie. Betrouwbaar!
Kate Mossie viert haar 34e verjaardag met een sterretje

Dit schreef Katrien op 20-01-2008 om 11:04
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Het geval supermodel: Kate Mossie”

 • dxtr | 20-01-2008 om 12:20

  Johnny Depp lijkt er wel alles aan te doen om vooral niet die god meer te zijn die menig vrouw in hem ziet.
  actorjohndimit152050254qb9.jpg
  Kate Moss ook, maar die ziet er zelfs met baard nog aantrekkelijk uit op een vreemde manier.
  Inez%20Vinoodh.jpg

 • Kittekat | 20-01-2008 om 12:28

  Ik geef toe dat godeenheid Johnny nu eventjes in een ontkenningsfase zit. Maar misschien is hij gewoon druk bezig met een verbouwing van zijn huis en vergat hij zijn werklaarzen uit te trekken. Dat toont maar weer zijn betrokkenheid bij zijn gezin enzo.

 • gast! | 20-01-2008 om 13:51

  Toch zou het een mooi streven zijn geweest: 34e verjaardag? –> 34 uur aan de wandel! En dat dat volhouden tot je 87e verjaardag, ghehe.

 • gast! | 20-01-2008 om 13:52

  (2e "dat" is eigenlijk "dan")

 • Kittekat | 20-01-2008 om 14:25

  Ze hield het maar 18 uur uit. Die Mossie toch. Aardig commentaar trouwens bij het news of the world artikel: I could have paid off my mortgage with that bar bill.

  Wegzuipen voor 35.000,- pond…hoei.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed