Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Het nieuwe jaar begint lekker

Na een verschrikkelijke ramp – aardbeving, hongersnood, rehab sluiting – zijn de celebs op hun best. Meedoen aan shows om geld los te krijgen en samen zingen voor het goede doel is hun lust en leven. Tijdens de telefonische hulpactie voor Haïti, zag het blauw van de sterren. En grijs van de sjaaltjes.

Een ramp betekent voor de celebs dat er uitgevoerd overleg wordt gepleegd met de stylisten. Ja, dit is een fotomoment maar we willen het niet laten lijken alsof we hier voor onze lol staan. Of dat we elk moment een award in ons handen gedrukt krijgen. Casual, dus. Maar niet alsof je een stukje gaat joggen. Modern. New York. Je doet mee aan een goed doel, samen met vrienden, daarna een cocktail drinken om vervolgens eerlijk & gezond uiteten te gaan. En we zijn gek op zwart, grijs, glimmend en jeans.

In het nieuws Gelukkig Gescheiden houdt Madonna een feestje voor haar nieuwste verovering uit een Afrikaans Land. Het is een verkleedfeest, vermoedt de Daily Mieuw. Smaakvol!

Maar het beste nieuws komt van een heel betrouwbare bron: Brad Pit en Heilige Ans gaan uit elkaar. Over de hele wereld prikken Jennifer Aniston fans voor de zekerheid nog meer spelden in hun Ans voodoo poppetje. Prik!

Dit schreef Katrien op 24-01-2010 om 21:02
Lees hier meer Ditjes en datjes, Talentloze celebkoppels. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Het nieuwe jaar begint lekker”

  • Amazone | 24-01-2010 om 21:24

    Mooie markt voor de wederopbouw van Haïti straks, voodoodolls export

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed