Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

‘Just pretend your mouth is on novacaine and let your eyes do the talking’

Aan het woord voormalig bijna-supermodel Tyra Banks met een dentaal advies aan een van de deelnemertjes van AMERICA’S NEXT TOPMODEL: nanaanaaana, de show die helemaal draait om het tonen van genoeg nek en being fierce (betekent dat de jury je ziet zitten). De lichting van dit seizoen zal waarschijnlijk weer geen supermodel opleveren. Het is nogal raadselachtig waar alle winnaars van AMERICA’S NEXT TOPMODEL: naanaanana toch blijven. Misschien moet ik mij wat meer in de OTTO en de Neckermann catalogi verdiepen. Oh, dat is gemeen!

Een van de meisjes spreekt mij wel aan. Ze is slungelachtig, heeft kort blond haar en is veel te lief en warrig om te winnen. Het leukste aan haar is haar stem. Die komt ergens vanuit de diepe krochten van haar keel. Bouwvakkerscharme!

Tyra toont haar jongens
Project Catwalk kent een voormalig OTTO model. Heidi Klum is hier vooral bekend van het werpen van de babies van Seal, de man die nooit kan overleven zonder een beetje gek te worden. Ze presenteert de redelijk zenuwslopende wedstrijd voor net beginnende en al bijna rijp voor de sloop kledingontwerpers. Veel ego’s met homo en humor en vrouwen met onaangename persoonlijkheden. Een van deze nazivrouwen slibbert er rond, opereert zonder tact en strategie en trapt iedereen lekker hard na. Meid, ga zo door!

Dit schreef Katrien op 22-01-2008 om 16:00
Lees hier meer Soap Quote. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “‘Just pretend your mouth is on novacaine and let your eyes do the talking’”

  • dxtr | 23-01-2008 om 12:52

    yaaaarrrrr.gif

  • Hank | 23-01-2008 om 13:45

    BRILJANT!

  • dxtr | 23-01-2008 om 14:09

    Is het nou een piraat of een Godzilla?

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed