Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Moeder der gossipseries

In 1998 begon HBO met het uitzenden van een serie die door zo’n beetje elke vrouw tussen de twintig en veertig bekeken zou worden. Nou overdrijf ik graag, maar volgens mij komt dit redelijk in de buurt. Je was verslaafd of wendde het gezicht af met lichte walging. Wat zijn dit voor vrouwen die zich alleen maar bezighouden met roddelen over mannen tijdens de lunch en geen relatie goed konden houden. Dit lag trouwens altijd aan de man, nooit aan Carrie, Miranda, Charlotte of Samantha. Sex & The City was hip, snel en er werd expliciet gepraat over de toestand waarin de penis zich soms bevond.

Het ging over hechte vriendschap, over de dertigjarige single vrouw die woonde in te mooie New Yorkse appartementen. Maar het ging natuurlijk vooral over shoppen. En schoenen van ontwerpers Manolo Blahnik of Jimmy Choo. De serie ging iets te lang door maar kreeg uiteindelijk het einde wat het verdiende: Carrie eindigde met haar grote onmogelijke liefde Mr. Big. Vier jaar lang moesten we het doen met de dvd box om elk seizoen weer terug te zien, nu komt de film eraan. Hier kun je de eerste lange trailer bekijken. Mieuw!

hopelijk het wachten waard

Dit schreef Katrien op 24-02-2008 om 11:30
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Moeder der gossipseries”

  • goodie | 25-02-2008 om 07:03

    ik heb die serie nooit gezien maar geloof je op je woord dat daar nog wel ‘s wat te lachen viel. Deze trailer lijkt op het zoveelste hollywood chliché wangedrocht. En die dames zijn stuk voor stuk uitgerangeerd.

  • Kittekat | 25-02-2008 om 10:42

    Oei, wat ben je streng Goodie! Maar je hebt vast gelijk. Eigenijk pakken films van series nooit zo goed uit, maar het is de nostalgie zullen we maar zeggen.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed