Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Mummie Madonna: I’m not your bitch

De gossip is wat armzalig, deze week. Blaaake, de hubby van Miss Beehive is uit de slammer rechtstreeks doorgegaan naar de Boumankliniek voor een verplichte afkickbehandeling die nog betaald moet worden. Verder worden we doodgegooid met Suri hier, Suri daar en Suri zo. Gelukkig heeft soon-to-be-single-mummie Madonna nog een verrassing voor ons!

Ze besloot om de tegenvallende kaartenverkoop van haar sticky & stuk tournee een beetje op te krikken door de voormalige popprinses Britbit mee te laten zingen. Nou is Britbit erg braaf aan de medicatie en lijken al haar vetbulten in spiermassa op te gaan, toch mist ze nog iets van de jonge bravoure van vroeger. Maar naast Madonna staan moet goed zijn voor je zelfvertrouwen. Het ziet er dan zo uit:

Daily Mieuw raadt iedereen aan om het clipje uit te kijken, ondanks het feit dat er geen gitaar voorkomt in het nummer en het vals-zingen gehalte wel erg hoog is. Want anders mis je de cameo van Britbit en het oorverdovende gegil wat dan losbarst. Fans in de zaal!

Dit schreef Katrien op 8-11-2008 om 21:20
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Mummie Madonna: I’m not your bitch”

 • Amazone | 8-11-2008 om 22:37

  madge kan niet meer op hakken lopen, alsof haar achillespezen zijn doorgesneden, stukje eruit en weer aan elkaar geductaped

 • Braad | 8-11-2008 om 23:12

  Madonna lijkt op een derderangs circusartiest. En birtnye is de pony.
  Zo, het hoge woord is eruit.

 • farquaad | 8-11-2008 om 23:32

  – ‘donna
  – britnye
  – (hysterisch publiek)²

  En wat kost een kaartje voor zo’n ‘concert’?

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed