Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Postbaby celebstress

Er zijn twee soorten stress voor de celebs die moeder zijn geworden: de een heeft te maken met het verdwijnen van gevoel voor stijl en het ander is net iets erger.

Zo loopt Kate Holmes al een tijdje erbij als een slons. Dat is geen probleem, verder. De hele redactie van de Mieuw ligt het liefst op de bank te werken gekleed in makkelijk zittende outfits. Maar je kan ook te ver te gaan. Celebs met knotten op hun hoofd: you fool. Terwijl ze daar heel leuke beige laarsjes aan heeft, volkomen in trend met de poeder en pasteltinten die ons deze lente gaan overspoelen.

Jezelf leuk aankleden met een dikke pens is ook niet voor iedereen weggelegd. Maar neem dan een voorbeeld aan Sienna Miller. Ze kan een potje acteren, heeft definitief womanizar Jude Law achter haar gelaten en weet hoe zich te kleden tijdens zwangerschap.

Probeer de aandacht af te leiden door een enorme tas voor je Buik te houden. Perfect, Miss Millertime!

De laatste roddel die ons hier best wel bezig houdt, is het geheim van January Jones. De koelste dame uit de serie Mad Men, houdt nog steeds geheim wie de vader is van haar zes maanden oude zoontje. Iedereen probeert het te raden. Maar de redactie van de Mieuw weet dit allang! Duh! Het is natuurlijk Sjors Clooney die wij vanmiddag nog op de Dam zagen lopen, met een tasje Nespresso. Who else.

Dit schreef Katrien op 20-03-2012 om 21:31
Lees hier meer De Blije Doos, Talentloze celebkoppels. Of mail dit artikel naar iemand.

Comments are closed.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed