Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Rehabwatch

Een langzaam dagje wat betreft de celebs met de frequente toegangspas tot rehab. Het model Heidi, presentatrice van Project Catwalk en vrouw van Seal, biedt haar diensten aan Britbit. Zo kunnen we hier lezen dat Heidi Klum erg goed is met regels, structuur en regelmaat; precies de dingen die een in de war zijnde celeb nodig heeft om weer op het rechte pad te komen. Daily Mieuw denkt dat we hier te maken hebben met onvervalste Duitse ordnung und tuchtigkeit. Sie gehen, Mädchen!

Verder kunnen we in het kwaliteitsblad de zon lezen en zien dat miss Beehive een schitterende nieuwe tatoeage onder haar oog heeft laten zetten. Ze heeft geen bezoekrecht meer en wil zo Blake, incarcerated, een hart onder de riem steken. Blake heeft verkeerde dope gespoten en wist ternauwernood te ontsnappen van de dood! Wat tragisch, allemaal. Gelukkig kan hij nog wat poen maken door het verkopen van foto’s van Amy met haar handtekening. Ga zo door, jongen!
Tot slot zien we ex-rehabber Lilo in een fotoreportage Marilyn Monroe nadoen. Daily Mieuw kan hier niet zo goed tegen omdat we MM hier op de kattebak zien als een icoon, iemand waar een talentloze celeb als Lilo niet goed tegenop kan. Maar oordeel zelf, zou ik zeggen.

MM met blommetje

Dit schreef Katrien op 18-02-2008 om 18:44
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Rehabwatch”

 • gast! | 18-02-2008 om 20:39

  MM wint. Met een knock-out. In de eerste ronde.

  Maarja, die mocht ook gewoon als zichzelf op de foto hè!

 • cumulatief | 19-02-2008 om 00:28

  woeiiii LiLo! Ik hou van sproetjes!

 • goodie | 19-02-2008 om 08:29

  goesting in de broeck-alert!

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed