Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Rehabwatch

Ik vrees dat er vandaag weinig over Amy te lezen valt. Gisteren liep ze nog redelijk pront rond met een verpleger aan haar zijde. Ze mocht eventjes gelucht worden om een reisvisa voor Amerika aan te vragen. Ik hoop maar niet dat ze de GGD heeft aangedaan voor een paar tetanus shots. Naalden, flashbacks! Ondertussen blijft de beehive een trend om te volgen, want wat zit er precies onder de muts van Sarah Jessica Parker?

Vanuit de geblindeerde ramen van de gesloten psychische afdeling van de Boumankliniek is moeilijk te zien hoe het met de voormalige popprinses Britbit gaat. De enige actie speelt zich af in de rechtszaal. De advocaat van Britbit, Kevin Streisand, beargumenteert dat de door de rechter tijdelijke financiele bevoegdheden van papa Spears alleen maar zorgen voor extra stress. Welnee! Ik vermoed dat de medicatie nu echt lekker begint in te slaan en reken maar dat je dan nergens meer meezit. Hoogstens met een bijwerking zoals een droge mond of een trekkend spiertje bij je oog.
Rehabwatch is wat mager vandaag, vandaar een vette afsluiter met George, Casey en Javier. Schrapende kaaklijnen, zo zien we het graag op de kattebak.

Dit schreef Katrien op 5-02-2008 om 20:07
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Comments are closed.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed