Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Want het kan altijd nog erger

Begin de paaszondag goed met een mandje beschilderde eieren, versgeperste sinaasappel en een opgewarmde leverpaté. Of doe als de familie Hulk Hogan en ontbijt in Hooters. Dan verwent de Dail Mieuw je ondertussen met het laatste Britbit nieuws! Niet alleen maakt ze nieuwe vriendjes, ze timmert hard aan de weg om een Oscar waardig actrice te worden.

Ze kan wel degelijk teksten onthouden, een teken dat de medicijnen nu echt beginnen aan te slaan. Tik gerust nog een eitje weg en oordeel zelf in onderstaand clipje:

De oplettende Daily Mieuwer ziet onmiddellijk dat Britbit er iets anders uitziet dan normaal. We vermoeden dat ze een slipje draagt, maar haar weave is blond! Het hele rattige effect is verdwenen. Gelukkig van tijdelijke aard, te zien op deze foto’s, waar ze tevens haar kenmerkende smakeloosheid in kledingoutfits etaleert. Briljant!

Gelukkig is het niet veel beter gesteld met haar ex KFed die deze week zijn 30e verjaardag in stijl vierde in Las Vegas. Zoals jullie weten maakt hij rapmuzak. En dan zie je een mike, een dj booth, negers en wil je ook even wat van je laten horen. Ai. Wat in het voordeel van KFed spreekt is dat hij zich niet uitlaat over Britbit, in tegenstelling tot een andere acteur celeb die een gitaar pakt en een liedje zingt over zijn vetklep van een ex-vrouw. Muhaha!

wat een mietje, die Ethan

Dit schreef Katrien op 23-03-2008 om 09:00
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Want het kan altijd nog erger”

  • Amazone | 23-03-2008 om 14:25

    Pcies! Don’t touch our Uma!

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed