Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Womanizer, womanizer

Topsport bedrijven is zwaar. Heel zwaar. Jarenlang aan de golftop te staan kost zweet, bloed en bakken met sperma. Of wacht, is dat niet gewoon een lerares? Terwijl Tiger Bossie hard op weg is officiele bachelor te worden en Uma ook weer op de markt beschikbaar is, doet vrijgezel Sjors het wat rustiger aan.

Sjors heeft al een paar maanden vaste verkering met een Italiaanse dame. Aan het begin van de romance kregen we standaard kiekjes te zien van Sjors en zijn bike met achterop de chica. Daarna volgen de rode loper momenten en dan is het tijd om aan moeder Sjors te worden voorgesteld. Die ‘verbazingwekkend’ jonger oogt dan Sjors zelf.

Dan kijken we toch veel liever naar de actrice Susan Sarandon die zichzelf verjongt door middel van yoga oefeningen en lezen van zware kost. Echt!

Dit schreef Katrien op 9-12-2009 om 21:52
Lees hier meer Ditjes en datjes, Dukatdrama. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Womanizer, womanizer”

  • Toxteth O`Grady | 10-12-2009 om 06:26

    *gilletje* Ja, de Mieuw leeft nog!
    Maar wat heeft Sarandon in haar linker hand? Het lijkt op zo’n gevaren-driehoek-koker-opberg-dinges, kinky! En, zoom in, wat is er met haar linker duim gebeurd?

  • Kittekat | 10-12-2009 om 09:15

    Ze houdt een verrekijker vast – bijziend – en om haar duim zit een koperen ploertendoder vastgeklemd. Kreeg ik net door van haar management!

    *gilletje terug slaakt*

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed