Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

ATWT Soap Quote van de Dag

Oh mama, waarom wilde je mij nou naar een anti-gay kamp sturen deze zomer.’

Luke kijkt vertwijfeld naar zijn moeder Lily die in comateuze toestand in het Oakdale hospitaal ligt. Zijn geblondeerde haar glimt van de vaseline, de ogen licht opgemaakt om ons te doen geloven dat we het hier echt met een tiener met homo te maken hebben. Ik geloof Luke. Hij acteert als een engel zo zoet dat alles wat hij zegt en beweert smelt als melkchocola op mijn tong. Ik zou hem in een kastje willen stoppen, om hem eruit te halen zodat hij een kopje thee voor ons kan zetten. En dan wil ik alles horen over zijn innerlijke gevoelens.

Wat Lily bezielt om hem af te wijzen is mij een raadsel. Maar misschien is een kamp met veel homo en strenge mannen ook wel weer enorm fun!

Luke wil billenkoek

Het gaat er in ieder geval weer heet aan toe in Oakdale. Terwijl de schrijvers alles in stelling brengen om psychopaat Emily weer enigszins te normaliseren door het doneren van embryonale stamcellen aan het gedupeerde kind Johnny, wandelt de doodgewaande man van Katie weer terug in haar leven, zijn upper torso tonend als een Australische stier in heat. De ontmoeting vindt plaats op een cruiseschip, uiteraard. Ik schat zo in dat Katie wel weer als een zeepblokje voor hem gaat vallen want laten we wel wezen. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug met al dat doodschieten van de neef van haar verloofde. Ga even lekker los, meid. Je hebt het verdiend.

Katie legt uit waar haar fashionsense is gebleven

Dit schreef Katrien op 18-01-2008 om 21:04
Lees hier meer Soap Quote. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “ATWT Soap Quote van de Dag”

  • Braad Spitt | 19-01-2008 om 20:40

    pray-the-gay-away!

  • Kittekat | 19-01-2008 om 21:18

    Praise the lord, amen.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed