Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Blije Dozen nieuwtjes

Hoogste tijd voor een rondje langs alle Blije Dozen, Hoog Zwangeren en Celebmoeders. We lezen hier dat de zangeres van Moloko, Róisín Murphy, afgelopen dinsdag is bevallen van een dochtertje. De uk kreeg de naam Clodagh. Clodagh doet ons wat Klingons aan. Laten we hopen dat Clodagh haar moeders fijne muziek stijl gaat overnemen. Wat is er nog meer te melden op het babyfront?

Celebmoeder en weduwe van Cobain Courtney Love is moeder-af. Hopelijk vindt Frances Boon de nodige rust bij haar grootouders. Het moet nogal vermoeiend zijn om een moeder te hebben die vooral bezig is met haar verslavingen en geldproblemen. In ieder geval neemt Courtney het niet zo goed op.

Positief babynieuws! Halle Berry heeft indertijd een leeghoofdje aan de haak geslagen en de vrucht uit deze relatie groeit mooi op.

De zanger van The Black Crows heeft een zaadje doen landen bij zijn vriendin. De aankomende slapeloze nachten zullen zijn rimpels geen goed doen. Chris moet maar vaak nieuwe slaapliedjes voor de nieuwe larf spelen.

Tot slot een fijne foto van Santa Toya Jackson met een verzameling nieuwe kindjes!

Dit schreef Katrien op 18-12-2009 om 22:36
Lees hier meer De Blije Doos, Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Comments are closed.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed