Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Britbit is een trouwe slikker

Het lijkt als de dag van gister toen ons meest favoriete celeb op de nominatie stond voor een intramurale vakantie onder dwang. Britbit liet haar hoofd kaal scheren, ze was zeer bedreven met een paraplu en toonde met regelmaat haar poes. Wat voor iemand met een voorliefde voor kleine honden, heel vreemd is. De nare scheiding, haar romantische ontmoetingen met een gelikte paparazzi en weirde relatie met haar manager Sam Lufti (zo’n naam vergeet je toch niet snel) deden haar uiteindelijk belanden in de rechterlijke armen van papa.

Een paar jaar later is ze weer terug in vorm met redelijk toonbare lokken op haar hoofd. Ook lijkt de medicatie goed aan te slaan: geen geschoren flappen meer in beeld. De roze pruik lijkt ze voorgoed aan de wilgen te hebben gehangen. Met een aardig gelukte tournee in da pocket, haar kindjes terug aan haar zijde, is er nog maar een ding wat mist. Juist! Een manager die haar doet blozen van geluk. Britbit is verliefd. En het spat er vanaf op deze foto’s. Not? Deze manager, tevens beste vriend van haar broer, lijkt een aardige golfpartij. Laten we hopen dat Britbit zich niet al te snel gaat vervelen in deze gezonde tijden. Haar zoontjes vermaken zich in ieder geval prima. Hoepeltjesdans!

Dit schreef Katrien op 10-06-2009 om 21:51
Lees hier meer Ditjes en datjes, Retroroddel. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Britbit is een trouwe slikker”

 • paul | 11-06-2009 om 13:39

  Als spelling-Nazi wil ik even zaniken over ‘een paparazzi’, alstublieft.
  We hebben namelijk 1 paparazzo en 2 paparazzi.
  /betwetermodus

 • Kittekat | 11-06-2009 om 18:11

  Als hoofdredactrice van deze kattebak zijnde heb ik geen enkel probleem om door de spelling-Nazi gecontroleerd te worden. Er wat aan doen, is een tweede. lui!

 • gast! | 12-06-2009 om 23:58

  En ik beg dus te differ over dat weer terug in vorm zijn.

  ZO!

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed