Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

De jolige muzikant

Sommige mensen worden celeb tegen wil en dank. Een voorbeeld hiervan is John Mayer. Nee, niet deze meneer, maar de muzikant die verantwoordelijk is voor geirriteerde snuifgeluiden van de meeste mannen. Dat is geen muziek, dat is gekwijl in de marge. Maar wat doen al die hysterisch gillende meisjes dan toch bij zijn concerten? De kattebak geeft de schuld aan zijn vermogen om een willekeurige gitaar op te pakken waarna hij met gevoelige stem een lied voor je gaat zingen.

Dat is op zich bijna een talent te noemen. John ziet er verder niet celebwaardig uit. Geen Gucci zonnebrillen, snuifgeheimen of gevallen van rijden onder invloed. Saai! Het enige waar hij celebpower door heeft gekregen is zijn voormalige relatie met major bimbo Jessica Simspon. Het IQ verschil was wel erg groot en Jes besloot om brunette te worden. Al snel liep dit kansloos celebkoppel op de klippen en bevond John zich weer alleen, op zijn kamer te nintendo’en, onderwijl sneue liederen te bedenken om de meisjes weer hysterisch te krijgen. En bedacht hij dat hij eigenlijk diep in zijn hart een maffe goser is. Geen speld tussen te krijgen, John!

haha haha

Dit schreef Katrien op 15-02-2008 om 08:29
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “De jolige muzikant”

 • gast! | 15-02-2008 om 14:52

  K-3 trekt ook zalen vol met hysterisch gillende meisjes Kittekat. Net als Tokyo Hotel, et cetera, enzovoorts.

  Als íets geen kwaliteitskeurmerk voor muziek is, zijn het die hysterici wel :D

 • goodie | 15-02-2008 om 15:14

  ach, de dude speelt tenminste een instrument ( en best aardig ook nog ). Dat is meer dan je tegenwoordige van populair muzak mag verwachten.

  *wordt er verder niet warm of koud van*

 • Kittekat | 15-02-2008 om 15:14

  Maar je krijgt wel automatisch een beetje celebpower mee als jonge meisjes van 15+ hysterisch worden bij je concerten. Het zegt inderdaad niet veel over kwaliteit. Of smaak.

 • Hank | 15-02-2008 om 15:23

  @goodie: En dan kan er eindelijk iemand een beetje op een gitaar spelen en dan doet ie er dit mee. Wat een smerige viezerik. Gatverdamme.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed