Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Post-baby celebnieuwtjes

Daily Mieuw kent sinds de aanwinst van het nieuwe redactielid een licht afnemende productiviteit als het gaat om de dagelijkse gossip. Weet wel dat wij altijd alert zijn op de ditjes en datjes met gezellige nieuwswaarde! Zo is Nicole Kidman, grootverbruikster van Botox en primaire kanshebster op de Gul Dukatwisselbokaal, weer voor het eerst buiten op straat gezien na het werpen van haar kindje Sunday Rose. Met een vergrootglas is wellicht nog een grammetje vet te vinden op haar buik. Wie ook flink heeft lopen buffelen na de zwangerschap is Miss J-Lo.


Hoewel je na vijf maanden wel weer een beetje mag verwachten dat de gezonde eetlust teruggedrongen is naar sappelen op een crackertje. Verder vernemen we van een wellicht betrouwbare bron dat haar tweeling nooit meer dan een keer een outfit draagt. Zou dat ook voor de rompertjes gelden? Mieuw! Tot slot een wel erg bijzondere tweeling. Schattig!

Dit schreef Katrien op 17-07-2008 om 21:19
Lees hier meer De Blije Doos. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Post-baby celebnieuwtjes”

  • Amazone | 17-07-2008 om 22:23

    sommige outfits heeft vl0gje ook maar 1 keer aan, maar dat is omdat ie er dan weer is uitgegroeid tegen de tijd dat het gewassen is. Ze kosten alleen niet $1000 per stuk

  • Kittekat | 18-07-2008 om 09:06

    Ik moet bekennen dat ik kleertjes heb die de Kiekie nooit heeft aangehad. Maar die hebben ook geen 1000 dollar per stuk gekost.

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed