Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

The Oakdale Killings

Oh my god, Gwen; you saved my life!

Aan het woord is het bijna-verdronken-van-moord-verdachte-ex-van-Casey Robert Hughes meisje Maddie Coleman. Haar bruine ogen tonen niets anders dan gespeelde angst en verwarring. De laatste dagen loopt Maddie er een beetje verdoofd bij. Het valt ook niet mee. Ineens hebben de schrijvers van de beste soap ooit As The World Turns bedacht dat ze een Groot Geheim bewaart in haar hart. We zien flarden waarin ze in een donker kamertje aangerand wordt door iemand. Terwijl dit Geheim stuk bij stuk boven komt drijven, is gelijktijdig een seriemoordenaar/slasher actief die het voorzien heeft op de exen van Maddie. Wat een spanning!

Niet iedereen kan het moord element waarderen in een soapserie. Ik begrijp dat wel. Het is verwarrend om plots te moeten gaan nadenken over wie dan de moordenaar is en wat zijn motief zou kunnen zijn. Soap behoort te ontspannen, met verstand op nul, een glas water op tafel en bonbon bloc al smeltend aan het gehemelte. Maar ik weet het op waarde te schatten. Het is ook fijn dat er eindelijk weer wat nieuwe decorstukken voorbij komen, zoals het donkere bos van Oakdale met ruisende bosjes en knisperende paden. En er mag weer lekker gegild worden door de soapsterren. Hier zien we de huidige generatie gekwelde tieners van Oakdale:

Ook tieners hebben het niet makkelijk in Oakdale

Dit schreef Katrien op 5-03-2008 om 20:20
Lees hier meer Soap Quote. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “The Oakdale Killings”

 • Braad Spitt | 5-03-2008 om 20:36

  :w00t: !!

 • gast! | 6-03-2008 om 11:09

  *Mompelt iets over ATWT en Hosmo’s*

 • Braad Spitt | 6-03-2008 om 19:42

  En toch begin ik stilaan te geloven dat het allemaal niet waar gebeurd is dat ATWT. En dat neemt de spanning een beetje weg.

 • Kittekat | 6-03-2008 om 19:54

  Ik denk soms dat de jaren negentig niet echt gebeurd zijn.

  powerrangershyperspeed6ib.jpg

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed