Dagelijkse ditjes & datjes uit de kattebak

Zondagse zaken

Daily Mieuw is weer terug in Amsterdam na een fijn weekend in Antwerpen. Ik kreeg een warm celebgevoel toen ik in het hotel ontdekte dat ik geen slipjes had meegenomen. Dit heeft misschien meer te maken met vergeetachtigheid tijdens de zwangerschap, maar toch. Ook ontdekten we dat in de oudste kroeg van Antwerpen men helemaal voorbereid is op de vele verslavingen van de sterren. Zo lag er op de tafel een bakje met Cheetos chips: favoriet van Britbit. Wat is er verder gebeurd in de afgelopen twee dagen?

De Franse premier Sarkozy is met zijn hijgvrouw Carla Bruni in het huwelijk getreden. Bruni, what were you thinking. Ik zie een kleine trol met veel macht en hoofdpijn omdat hij een land ‘difficile’ te besturen heeft. En daar ga jij dan naast staan, al zwaaiend naar het volk met grote roze hoeden op. Ik geef het maximaal een jaar.
Actrice en bontbestrijdster Eva Mendes trok het niet meer en besloot om naar rehab te gaan. Trendy! Verder weer veel Britbit nieuws. Haar verblijf op de psych ward zal met grote zekerheid verlengd worden met twee weken. Voortaan wel goed de deur achter je dicht doen, Britters. Anders krijg je te maken met inbraak. Vervelend! Tot slot kan ik jullie melden dat tijdens een shoppingtrip een hondje op ons pad kwam. Ik vond de gelijkenis met Paris Hilton frappant en besloot om hem mee te nemen.

woef

Dit schreef Katrien op 3-02-2008 om 16:03
Lees hier meer Ditjes en datjes. Of mail dit artikel naar iemand.

Reacties op “Zondagse zaken”

  • gast! | 3-02-2008 om 16:13

    welcome back akela kittekat!

    Twee druppels water inderdaad (@ hondje). Lijkt ook wel wat op pl0rg trouwens.

  • Kittekat | 3-02-2008 om 16:21

    Akela Kat reports for duty!

Tip 'n Gossip!

Mis je een gossip op De Mieuw? Heb je een smeuïg ditje of een datje voor op de kattebak? Tip 'n Gossip!

Op de hoogte blijven

Gebruik de Daily Mieuw RSS feed